Foto: Indre Østfold kommune

Ett år siden vaksinesenteret åpnet – har satt over 85 000 vaksiner

Torsdag 27. januar er det ett år siden Indre Østfold kommune åpnet vaksinesenteret i Askim.

– Noen er vaksinert hjemme der de bor eller oppholder seg, men de aller fleste har vært innom vaksinesenteret for å få et stikk eller tre 👍 Frivillige, pensjonister og ansatte som tar på seg ekstravakter for å få god flyt i lokalet og passer på at alle får den oppmerksomheten og oppfølgingen man trenger, fortjener litt ekstra ros i dag. Takk til alle som har bidratt i året som har gått, og takk til samarbeidsvillige innbyggere som lar seg stikke. Dette klarer vi sammen ❤️, skriver Indre Østfold kommune på sin Facebook-side.

(Saken fortsetter under)

Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

– For en innsats ansatte og frivillige har gjort hele året.👏Tusen takk for et godt samarbeid til glede for innbyggerne i Indre Østfold kommune!Hvem hadde trodd for et år siden at dette skulle vedvare så lenge, og vi er ikke helt ferdig ennå!😷, skriver Askim Frivilligsentral på Facebook.

ANNONSE

Utvider tilbudet om vaksinasjon til barn og unge

– Regjeringen har etter en anbefaling fra Folkehelseinstituttet (FHI) besluttet å åpne for koronavaksine til barn i alderen 5-11 år, og andre dose til 12-15-åringer. Alle barn under 16 år må ha med ferdig utfylt samtykkeskjema fra foresatte når de kommer til vaksinasjonstimen. Samtykkeskjemaet må signeres av begge foresatte. Det er drop-in tilbud for barn født i 2006-2009, opplyser Indre Østfold kommune.

Informasjon og åpningstider for drop-in finner du her (ekstern lenke)

Arkivfoto: Indre Østfold kommune
Arkivfoto: Indre Østfold kommune

ANNONSE

ANNONSE

Advarer mot svindelforsøk

Seks førere bøtelagt for høy fart