Fortsatt høyt smittetrykk i grensekommunen

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Marker kommune melder at det fortsatt er et svært høyt smittetrykk i kommunen.

– Siste uke har 62 personer testet positivt og vi er i dag på nesten 3.000 pr 100.000, meldte kommunen 21. januar.

Både skole, barnehager og sykehjem er berørt.

– Smittesituasjonen medfører at det er mange nærkontakter, og vi oppfordrer derfor våre innbyggere til å være spesielt forsiktige – hold god avstand og bruk munnbind der det ikke er mulig. Hold deg hjemme om du har symptomer og ha en lav terskel for å teste deg. Det er gratis å teste seg på vårt testsenter og vi hår åpent døgnet rundt. Vi har også et begrenset antall selvtester til utdeling, på testsenteret eller servicetorget, ifølge kommunen.

Inntil videre er Marker bo- og servicesenter stengt for de fleste aktiviteter og besøk.

ANNONSE

– En person som har besøkt legekontoret denne uken har testet positivt, med den følgen at også en av legene er smittet. Vi oppfordrer alle som har vært på legekontoret denne uken (uke 3) å følge ekstra nøye med på eventuelle symptomer. Om det utvikles symptomer, så anbefaler vi at du tester deg ved selvtest eller på testsenteret, og at du ellers holder deg hjemme, opplyste kommunen 21. januar.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.