Ny daglig leder på Momarken

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Etter at Kjeld Henning Sandem ba om å få gå av med pensjon har selskapene rundt Momarken Travbane søkt ny daglig leder.

Stillingen ble utlyst og man fikk god respons fra mange kvalifiserte søkere. Momarken Travbane har søkt hjelp fra ekstern rekrutteringsekspertise i utvelgelsesprosessen. Den nye daglig lederen er Sven Olav Weberg.

– Sven Olav Weberg er et kjent navn i travsportskretser, som mangeårig travtrener og ekspert på opptrening av unghest. Han har også vært aktiv i mange år i travsportens organisasjonsledd, både i sitt lokale travlag i Skiptvet, i styret i Østfold Travforbund og de siste par år i styret i Momarken-selskapene, skriver Momarken Travbane på sin Facebook-side.

Ingar Skiaker, styreleder i Momarken-selskapene sier dette:

– Vi er takknemlige for at Sven Olav tar den viktige jobben med å lede Momarken inn i en spennende framtid der vi skal utvikle anlegget og selskapet til å bli den ledende hestesportsarena i regionen og også et fyrtårn og det fremste merkenavnet for Indre Østfold totalt sett. Sven Olav har gjennom sitt styreverv deltatt aktivt i å formulere den nye ambisjonen for Momarken og har overbevist styret med sin klare tanke om hvordan denne skal realiseres. Vi kjenner alle hans brennende engasjement for travsporten og hans arbeidsmoral. Vi ser fram til at han skal være en drivende og involverende leder på Momarken i mange år framover, sier styrelederen.

ANNONSE

Hovedpersonen selv er også fornøyd.

– Jeg takker for tilliten fra styret og ser fram til å ta fatt på oppgaven som leder på Momarken. Det er mange engasjerte og dyktige personer i miljøet på og rundt Momarken, og hvis vi gjennom samarbeid og god dialog greier å få alle til å dra i samme retning så har Momarken en lys framtid. Denne utnevnelsen vil bety at jeg leverer inn min trenerlisens, men jeg gleder meg til å fortsatt kunne jobbe med travsport og Momarken spesifikt, som har vært sentral for meg fra barnsben av.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.