Cathrine Strøbka Myhre og Kirkens Bymisjon hjelper i år mange familier. Arkivfoto: Adrian Sellstrøm

Bidrar til en god julefeiring for barnefamilier

De siste årene har Kirkens Bymisjon hjulpet mange familier med julemat og gaver til barn via blant annet innsamling. Også næringslivet og private givere har bidratt godt.

I år som tidligere har de samarbeid med NAV, Lions Club Mysen, Eidsberg Sparebank, Gjensidige, sanitetskvinnene, Kjartans honning, Festiviteten, Rema 1000 Mysen, Innovi, Metodistkirken og Scandic Brennemoen.

– Juleaksjonen kjøres i år som før korona. Vi får støtte fra lokale aktører og sørger for julemat og gaver til 120 familier og 200 barn. Julegaver kan leveres inn til oss, på Scandic Brennemoen og hos Eidsberg Sparebank, opplyser Cathrine Strøbka Myhre i Kirkens Bymisjon Indre Østfold.

Hun legger til at de ønsker helt nye gaver som er uinnpakket. Årsaken til dette er at det er lettere å få en oversikt over hva som er gitt. Utdelingen skjer i Kløverveien 21. desember med gratis mat og kaker til de som hjelper til.

ANNONSE

– Nytt i år er at Lions Spydeberg ønsker å gjennomføre en lik aksjon og at vi samarbeider med de, sier Strøbka Myhre.

Fristen for å levere inn gaver er 13. desember, men det er ingen krise om det kommer inn noe etter dette.

ANNONSE

ANNONSE

Anmeldt for kjøring i påvirket tilstand

Støtter 10-åringene sitt prosjekt med 309.000 kroner