Arvid Stanghelle. Foto: Privat

Arrangerte åpent møte om demens

Tidligere denne uken inviterte Indre Østfold demensforening til åpent møte om demens på Askim kulturhus.

Den ene foredragsholderen var 93 år gamle Arvid Stanghelle. Han fortalte om årene med en demenssyk kjæreste. Stanghelle er en reflektert mann og beskrives som flink til å formidle sine tanker og følelser. Som pårørende formidlet han inntrykk av et demensforløp.

ANNONSE

I tillegg var også Kirsti Solheim som er psykiatrisk sykepleier, forfatter og pårørende.

– For oss i demensforeningen er hun «Mor demens». Hun har vært med oss i mange år. Hun har en levende og folkelig måte og snakke på. Foredraget hennes denne gangen het «Hvordan oppleves det å leve med demenssykdom – og trenger omgivelsene å forstå …?», skriver demensforeningen i en mail.

78 personer fikk med seg foredraget. Foto: Privat
Kirsti Solheim. Foto: Privat

ANNONSE

ANNONSE

Julemarked på Kafé Innom og FOLK

Klassisk jul i Eidsberg kirke