Foto: Lena Engen og Gro Stadshaug

Marker-elevene løp for TV-aksjonen – så mye har de samlet inn

Torsdag gjennomførte alle elevene på 5.-7.trinn skoleløp til inntekt for årets viktigste dugnad, TV-innsamlingen og Plans arbeid mot barneekteskap.

Alle de 127 elevene på Marker skole har fått sponsorer i nær familie og omgangskrets, og samler dermed inn en gitt sum for hver post de var innom på Helgetjernrunden. Runden de løp var på en kilometer og det var fire poster på denne runden.

– Flere løp to runder, åtte poster, fire kilometer – det blir mange kroner! Fredag ved skoleslutt hadde vi fått inn 55.847 kroner, opplyser Marker skole på kommunens nettside.

ANNONSE

Videre skriver de at det sto flere heiagjenger i løypa som bidro til å løfte stemningen og hjelpe de spreke ungdommene til å gjennomføre enda flere etapper.

– Flexit, hjørnesteinsbedriften som ligger «midt i løypa» har sponset aksjonen, og glade medarbeidere kom ut med karameller og heiarop, Rema 1000 sponset oss med is til alle elever etter gjennomført løp, og Family Sportsklubb støtter aksjonen med 2000 kroner. Vi er overveldet over støtte og respons, og TAKKER alle sammen, både sponsorer, løpere, heiagjenger og overraskere.

ANNONSE

ANNONSE

Se bilder fra Trøgstadkonserten

Hillevi mottok kunstnerstipendet