President i Norges Motorsportforbud Emilie Funderud Westbye. Her fra under NM-Veka i Elverum i 2020. Foto: Fredrik Hagen/ NTB

En tøff tid siden mai: Hjemme igjen etter 140 døgn på sykehus

President i Norges Motorsportforbund, Emilie Funderud Westbye, fra Askim er nå på vei til å finne tilbake til hverdagen igjen.

-19. mai ble jeg lagt på inn på sykehus, og har nå etter ca. 140 døgn kommet hjem igjen. Årsaken til mitt fravær har vært komplikasjoner i svangerskap, med påfølgende fødsel mer enn tre måneder for tidlig. Dette har vært en svært krevende periode for meg og mine nærmeste, preget av mye usikkerhet og tøffe scenario å forholde seg til, forteller Emilie Westbye til Norges Motorsportforbund sin nettside.

Askimingen og hennes sønn er nå skrevet ut av sykehuset, og de er nå tilbake i hjemlige trakter i eget hjem i tidligere Østfold fylke.

– Nå blir det viktig for meg å finne den nye hverdagen og endelig ha litt familietid uten alt det medisinske, sier hun til nettsiden.

ANNONSE

Spennende temaer og saker fremover

– Det er mye spennende som skjer i motorsporten fremover, og første virkelig store begivenhet er forbundstinget i november. Det blir en viktig helg der forbundets klubber skal stake ut kursen for de neste fire årene. Det er lagt ned et betydelig arbeid med forslag til ny strategi, og klubbene har i flere omganger gitt sine innspill for å komme frem til det som nå skal presenteres, sier Westbye.

(Kilde: Norges Motorsportforbund)

ANNONSE

Nominert til Klima Østfold-prisen

En død etter alvorlig trafikkulykke i Spydeberg