Kjetil Bergerud Larssen og Johanne Bruun Edvardsen. Foto: Espen Solli / TV 2

Askiming med i nytt TV2-program

Det blir lidenskap, idrett på høyt nivå, sterke følelser og magi når 16 unike LEGO-talenter konkurrerer om den gjeve tittelen som Norges første LEGO Masters.

Fredag 15. oktober er det premiere på «LEGO Masters» på TV 2. Når dette suksessformatet sendes for første gang på norske TV-skjermer denne høsten skal 16 unike LEGO-talenter, fordelt på åtte lag, konkurrere om den gjeve tittelen som Norges første LEGO Masters. Oppgavene er mange og varierte: Hvem kan bygge en bro som tåler et halvt tonn med vekter? Hvem bygger det høyeste tårnet, den fineste leiligheten eller den raskeste bilen? Svaret vil sannsynligvis overgå alt du på forhånd hadde trodd var mulig når det kommer til LEGO.

Programleder Erik Solbakken har fått med seg leketøysoppfinner og LEGO-designer Erik Legernes som makker og dommer, og sammen heier de frem deltakerne gjennom stadig nye utfordringer og magiske resultater. Kun ett lag står igjen som vinneren av 500 000 kroner

– Glem Johaug og Warholm, klister og hekk, denne høsten skal 16 helt fantastiske LEGO-byggere vise oss at LEGO kan være stor idrett! Det skal fryktelig mye til for å ikke la seg imponere over hva denne gjengen får til. At det bor så mange talentfulle LEGO-byggere her til lands hadde jeg ikke trodd. Her må det omskrivninger til, for det er ikke lenger typisk norsk å være god; Det er typisk norsk å være LE…GO, sier programleder Erik Solbakken.

Vokste opp med LEGO-bygging

35 år gamle Kjetil Bergerud Larssen fra Askim, bosatt i Oslo, er en av deltakerne i dette programmet. Til daglig er han kommunikasjonssleder.

– Jeg vokste opp med LEGO-bygging og sparte alltid til nye byggverk da jeg var liten. Jeg drømte meg bort i den deilige verdenen LEGO representerer – hvor det meste er mulig og kreativiteten får boltre seg. For meg er LEGO lek, avkobling, moro og mestring for store og små, sier han til TV2.

ANNONSE

Han skal bygge LEGO sammen med Johanne Bruun Edvardsen.

– Johanne og jeg har kjent hverandre ganske mange år fra kirkens ungdomsmiljø. Det er «mega-random» at vi deltar sammen: Johanne var gira på å melde seg på og søkte en makker via Instagram-stories, så tipsa kona mi om meg, og det var jo så sprøtt tilbud at jeg klarte ikke si nei. Så plutselig bygde vi LEGO i studio, liksom! Vi har begge mange idéer og er gode på historier, men ikke så gode på teknikk og hvordan vi skal komme dit vi ser for oss alltid, haha. Jeg blir ganske stille og fokusert når jeg er stressa, mens Johanne blir pratsom, så der har du en god miks.

(Pressemelding)

ANNONSE

ANNONSE

Lastet med 20 tonn stål – sto usikret på semitraileren

Markus (20) fra Mysen til Rørlegger-NM 2021