Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Dette arbeidet fortsetter ut året

Den 22. august startet arbeidet i Kirkegata i Askim. Nå opplyser Indre Østfold kommune at dette vil fortsette ut året.

For de kjørende betyr det lysregulering og at Dr. Randers gate stenger på strekningen Høvleriet-Kirkegata. Kjøring til Annekset og rådhuset er åpent.

– Entreprenøren arbeider per oktober 2021 med videre masseutskiftning på strekningen fra Dr. Randers gate til Prestenggata. Det vil deretter bli satt kantstein fra uke 42 lik som i Dr. Randers gate. Det vil også bygges fortau på strekningen langs grusbanen. Nå blir det en sammenhengende fortausstrekning på begge sider fra Klokkergata til Prestenggata.

ANNONSE

Dette prosjektet omfatter også trekkerør for fremtidige fibertraséer, nytt gatelysanlegg og overvannshåndtering.

– Kirkegata fra Dr. Randers gate til Klokkergata vil bli prioritert så snart kantstein er satt. Vi vil da samtidig asfaltere Klokkergata. Asfaltering av resten av strekningen til Prestenggata med nytt fortau, vil være avhengig av været (tele, frost og lignende), skriver kommunen på sin nettside.

ANNONSE

ANNONSE

Front mot front-ulykke på riksvei 22

– Vikens dager er talte, sier Wøyen Funderud og Myhrvold