Fra høstmarkedet i 2019. Arkivfoto: Adrian Sellstrøm

Ønsker velkommen til høstmarked

Lørdag 25. september fra klokken 10.00 til 15.00 er det igjen klart for markedsdag i Ørje.

Deler av Storgata vil bli stengt fra klokken 09.00, og arrangørene håper små og store vil komme og tilby sine varer. Denne dagen ser de for seg et tradisjonelt høstmarked hvor markens grøde står i sentrum.

– Alle som har lyst kan stille opp; Enten du har plukket bær og sopp, har overskudd av epler, plommer, steker gode vafler, strikker deilige raggsokker, barn som har ryddet i lekekassa, eller du er en erfaren frimarked-selger, opplyser Ørje Handelsstandsforening som er arrangør.

Det er gratis å delta og ingen påmelding. Lag og foreninger oppfordres til å komme og vise seg frem.

– Ta hensyn og husk smittevern! Hold avstand til andre, vask hender, og er du syk så blir du hjemme.

Disse fikk penger fra minnefondet

Lastebilsjåfør alvorlig skadd i utforkjøring i Spydeberg