Kjenner du noen som fortjener kommunens ildsjelpris?

Fristen for å nominere kandidater til Indre Østfold kommune sin ildsjelpris er 15. november.

– Indre Østfold kommunes ildsjelpris er en utmerkelse som tildeles noen som har gjort en betydelig innsats for samfunnslivet i Indre Østfold kommune. Ildsjelprisen gis med begrunnelse i den som har utmerket seg med frivillig engasjement og pågangsmot til beste for den enkelte innbygger og lokalsamfunnet. Innsatsen kan ha foregått over lengre tid eller i et tidsavgrenset prosjekt, skriver kommunen på sin nettside.

Videre står det å lese at kandidater med begrunnelse sendes til post@iokommune.no senest 15. november.

ANNONSE

Statutter – Indre Østfold kommunes ildsjelpris (PDF, 87 kB)

ANNONSE

ANNONSE

Kjørte av veien og havnet på siden

Starter opp med sangkvelder igjen