Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Ferdig vaksinert i løpet av september

Fredag ettermiddag kunne Indre Østfold kommune opplyse at alle som er registrert med andre vaksinedose vil i løpet av de to neste ukene få sms med ny time tidligere enn oppsatt.

– Større levering av antall vaksinedoser, innbyggere som møter opp til avtalt time og vaksinepersonell som jobber effektivt gjør at vi blir ferdig med vaksinering av dose 2 i løpet av september, skriver de på sin nettside.

Videre skriver de at de tar kontakt på sms med ny time, og at man ikke trenger å ringe dem.

ANNONSE

– Det vil si at vi kontakter deg på sms med ny time, du trenger derfor ikke å ringe oss. Ring vaksinetelefonen 404 08 730 kun hvis den nye timen absolutt ikke passer, eller om du ikke har fått sms innen utgangen av august. Alle ansatte i skoler og barnehager har fått ny tid de to kommende ukene.

ANNONSE

ANNONSE

Se video fra LToN i Indre Østfold

Høyre løfter fokuset på kvinnehelse