Symra barnehage i Mysen. Foto: Glenn Thomas Nilsen

– Smitten påvirker ikke driften av barnehagen

Kommunikasjonssjef i Indre Østfold kommune, Mimi Kopperud Slevigen, opplyser at det tirsdag ble registrert tre nye smittetilfeller. En med kjent smittested utenfor kommunen og to nærkontakter til tidligere smittetilfeller.

Mandag ble 125 personer testet.

– Det er påvist smitte på en ansatt i Symra barnehage. Den ansatte er fullvaksinert og har ikke vært i direkte kontakt med barn eller ansatte, men vi oppfordrer likevel foresatte og ansatte til å ha lav terskel for å teste seg. Smitten påvirker ikke driften av barnehagen og barnehagen har åpent som normalt. Vi minner om viktigheten av å overholde smittevernstiltakene. Hold avstand, vask hender og test deg hvis du har symptomer, sier Kopperud Slevigen.

ANNONSE

ANNONSE

Klipp hekker, busker og trær til skolestart

Fortsatt kontroll med strømprisene