Disse veiene i Indre Østfold stenges 13. august

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Til uka kommer sykkelrittet Ladies Tour of Norway til Indre Østfold. I den forbindelse vil det bli stengte veier i distriktet.

– Etappen starter i Askim, går videre til Bergerkrysset, Skjønhaug, Havnås, Mysen og videre på kryss og tvers i fylket for å ende opp med målgang i Mysen kl. 18.00, skriver Indre Østfold kommune på sin nettside.

– I forbindelse med rittet vil enkelte veistrekninger være stengt i korte perioder. Listen over stengte veier og tidspunkt finner du på her: Trafikkinfo – 2. etappe 2021. I Askim og Mysen sentrum vil enkelte veier være stengt store deler av dagen.

Disse veiene stenges:

Askim

  • Rådhusgata fra Brugata til Dr. Randers gate er stengt fra kl. 07.00-15.30
  • Rådhusgata fra rundkjøringen v/Askimveien er stengt fra kl. 13.30-14.10

Klikk på lenkene for å se nabovarsel med kart over løypen i Askim:

Mysen

  • Ved første passering er veier i og rundt Mysen stengt kl. 14.30-15.00
  • Ved avsluttende runde og målgang er veiene stengt kl. 17.15-18.30

Runden i Mysen: Smedgata, Storgata, Jernbanegata, Folkenborgveien, Vandugbakken, Ørjeveien, Smedgata. Målgang i Storgata.

ANNONSE

Klikk på lenkene for å se nabovarsel med kart over løypen i Mysen:

– Stengte veier er merket med skilt INNKJØRING FORBUDT etter vedtak fra Statens Vegvesen. Dette av sikkerhetsmessige grunner både for beboere, syklister og øvrig trafikk. Indre Østfold kommune og arrangøren ber om at skiltene og vaktenes anvisninger respekteres. Nødetatene kan selvsagt passere og vil få bistand fra arrangørens ledelse. Arrangøren beklager de ulemper stengingen medfører, og ber om forståelse for at tiltak iverksettes for å opprettholde sikkerheten, skriver kommunen videre.

Avvik i busstrafikken

Sykkelrittet avvikles i Østfold i tiden 12. august til 15. august.

– Det medfører både forsinkelser, omkjøringer og innstilte bussavganger. Se detaljer om hvilke avganger som berøres i filen under. Avvikene fremkommer dessverre ikke ved elektroniske rutesøk eller info på holdeplassene. Vi beklager de ulemper dette medfører for våre passasjerer. Informasjon om berørte ruter: Avvik under sykkelritt 12-15 august., skriver Østfold kollektivtrafikk på sin nettside.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.