ÅPNET: Daglig leder Petter Hansen (f.v.), ordfører Saxe Frøshaug, Stian Vedal (medeier) og Halvor Harsem (kjent som «Kong Halvor»). Sistnevnte har utsmykket veggene med graffiti. Foto: Glenn Thomas Nilsen

Satser friskt – åpnet ny attraksjon

I en tung tid med gjentatte nedstengninger har Sprett Trampolinepark i Askim satset friskt og bygget ut parken.

– Det har vært tøft for oss i snart ett og et halvt år og det tipper jeg at de fleste har fått med seg. Man kan grave seg ned og gi opp eller kjempe. Vi valgte å kjempe. Vi har investert en del penger og tid til å få til dette her. Vi har gjort det aller meste selv og det er flere grunner til det for det har vært tilnærmet umulig å få inn folk fra utlandet, sa Stian Vedal, medeier på Sprett Trampolinepark, til de fremmøtte.

Torsdag kunne de ønske velkommen til offisiell åpning av deres nye attraksjon, Minigolf Glow med «Floor is lava-elementer». Ordfører Saxe Frøshaug var til stede for å foreta snorklippingen. Dette var for øvrig Frøshaugs andre åpning denne dagen.

I tillegg til 18 minigolfbaner finner du klatre- og balanseelementer med ulik vanskelighetsgrad langs løypa. Kong Halvor (Halvor Harsem) har utsmykket veggene med graffiti, og det hele er lyssatt med UV-belysning.

(Saken fortsetter under bildet)

Stian Vedal ønsket velkommen til åpningen av den nye attraksjonen. Foto: Glenn Thomas Nilsen

Vedal mener at minigolf er noe som passer omtrent for alle, både barn, tenåringer, voksne og godt voksne.

– I teorien her kan man gå gjennom 18 hull hvis du er flink, prøver og vil. Vi er veldig spente på hvordan kundene vil reagere på konseptet vårt, men vi er optimister for å si det sånn. Vi samarbeider gjerne mer og oftere med andre i kommunen. Alene er man god, sammen er man best, sa Vedal.

Attraktiv kommune

Ordfører Saxe Frøshaug er positiv til at Sprett Trampolinepark satser.

– Dette synes jeg er rett og slett spennende. Jeg hadde ikke hørt om at det fantes et sånt konsept som Stian har beskrevet så godt. Gleder meg vanvittig til å komme inn å se hva dette er for noe, sa Frøshaug før snora ble klippet.

ANNONSE

Han tror at dette kan komme til å fenge langt mer enn bare barn.

– Selv så synes jeg det er veldig gøy å spille minigolf. Ser ikke bort ifra at dere finner på noe mer tøys og tull etter hvert. Det er tøys og tull vi vil ha i kommunen vår, og det handler om å gjøre kommunen vår attraktiv. Sammen er vi gode og best, smilte ordføreren.

(Saken fortsetter under bildet)

Saxe Frøshaug tester attraksjonen. Foto: Glenn Thomas Nilsen

Stengt ned fire ganger

Daglig leder, Petter Hansen, og de andre kastet seg rundt når det ble stengt ned.

– Vi har brukt tiden godt når vi ble nedstengt og hev oss rundt. Vi hadde allerede en søknad inne med å legge tak over bowlinghallen for det var litt høye lyder når vi kastet med kulene. Når vi fikk den godkjent så hev vi oss rundt og tenkte at nå må vi lage en ny plan og aktivitet, sier han.

De spurte kundene om hva de ville ha og hadde flere alternativer inne. Hele 70 % ville ha minigolf.

Han innrømmer at det har vært et tøft år for dem med flere nedstenginger.

– Det har rammet veldig hardt egentlig og har vært stengt ned fire ganger. Den siste perioden var fra februar til vi åpnet igjen. Nå er vi i gang igjen med nye aktiviteter og alt er åpnet. Tar nok litt tid før folk beveger seg, men det ser veldig lyst ut nå for alle parter i vår bransje med at ting har snudd og går riktig vei, avslutter Petter Hansen.

Foto: Glenn Thomas Nilsen

ANNONSE

ANNONSE

Trafikkulykke i Hobøl – ett kjøretøy involvert

Beruset sjåfør forårsaket nestenulykke i sentrum