Slik gikk det da UP kontrollerte trafikken i Hobøl og Trøgstad

Onsdag holdt Utrykningspolitiet (UP) trafikkontroll på to steder i Indre Østfold.

Først ut var Sånerveien i Hobøl. Her ble det ti forenklede forelegg for hastighet, to førerkortbeslag for hastighet og en anmeldelse for kjøring uten gyldig førerkort og hastighet. Høyeste hastighet ble mål til 90 km/t i 60-sonen.

Senere på dagen var det kontroll på riksvei 22 ved Skjønhaug i Trøgstad.

– Resultatet ble 10 reaksjoner. 4 FF (forenklede forelegg) for hastighet, høyeste målt til 110 km/t i 80-sone, 2 FF (forenklede forelegg) for bruk av mobiltelefon, 2 anmeldelser for manglende forsikring og 1 anmeldelse for kjøring uten gyldig førerkort, opplyser politiet.

LES OGSÅ:

Vellykket tur Marker rundt – se bilder

Dette gjelder i Indre Østfold fra 10. juni