Slik så det ut i mobilappen til kvinnen fredag kveld. Foto: Privat

Var på jobb da Norsk Tipping ringte: – Det ordner seg for snille jenter

En Askim-kvinne i 40-årene fikk fredag kveld en telefon hun sent vil glemme. Personen som ringte kunne nemlig fortelle at hun hadde vunnet 1 100 000 kroner i Nabolaget.

Kvinnen, som ønsker å være anonym, sto på jobben med flere kolleger rundt seg da telefonen ringte. Hun tittet på telefonen og tenkte hvorfor et 62 56 000 nummer ringer på en fredagskveld.

– Når jeg tok telefonen ble jeg spurt om det var meg. Han fra Norsk Tipping presenterte seg og sa jeg måtte bekrefte at det var meg med fødselsnummer, sier den heldige kvinnen til indre24.no.

LES OGSÅ: Askiming ble Nabolaget-millionær

Mannen snakket rolig og spurte om det hadde blitt levert to kuponger, noe som hun bekreftet. Deretter lurte han på om dette var tilfeldig.

– Jeg fortalte han at for noen år siden hadde jeg kjøpt inn to Nabolaget ved et uhell, og når jeg vant 10 000 x 2 føltes det veldig bra. Etter dette har jeg hatt to Nabolaget inne mer eller mindre til enhver tid.

(Saken fortsetter under bildet)

Samtalen med Norsk Tipping varte i 12 minutter. Foto: Privat

Trakk seg unna de andre

På et tidspunkt begynte det å gå opp for henne hva som skjedde, og trakk seg derfor litt unna kollegene og de andre på jobben.

– Han fra Norsk Tipping fortalte at å ha dobbel Nabolaget inne normalt ikke har noen betydning. Så sa han “men det lønte seg for deg, du har nemlig vunnet hovedpremien”. Deretter sa han at siden jeg var min egen nærmeste nabo så totalt har du vunnet 1 100 000 kr, fortsetter askimingen.

På dette tidspunktet prøvde hun å forstå hva som skjedde samtidig som det ble hylet «du kødder».

– Samtidig som dette skjer får mine kollegaer den vanlige SMS-meldingen fra Norsk Tipping og Nabolaget om å sjekke om man har vunnet. De hører så klart meg i høyspenn hvor jeg gjentar «du kødder» og «herregud». Mine kollegaer fikk litt mistanke på dette tidspunktet.

Den nybakte millionæren innrømmer at hele kroppen skalv og at hun var i sjokk.

Sa ja til å publisere navnet

– Jeg var i sjokk og klarte ikke å ta innover meg alt og sa derfor ja til at Norsk Tipping kunne publisere navnet mitt, men etter en samtale med min eldste sønn så ombestemte jeg meg.

ANNONSE

Etter at samtalen var avsluttet fikk kollegene vite om det.

– Jeg gikk ut hvor kollegaene mine sto og tittet på meg. Jeg husker faktisk ikke hva eller hvordan jeg fikk fortalt det. De trodde jeg skulle dra hjem fra jobb på dette tidspunktet, men det var ikke noe jeg tenkte på eller skulle gjøre. Jeg jobbet ut kvelden. Kanskje ikke så fokusert, men jeg var til stede.

Det ble også litt feiring på jobb med kjærlighet og brus.

– Jeg ringte også min eldste sønn. I samtalen med han ropte jeg ut at vi nå kunne dra på restaurant i Oslo å spise hvor vi vil. Som alenemor er det å gå ut å spise dyrt og noe man ikke prioriterer så det var det første jeg tenkte på da jeg pratet med min sønn. Merkelig å tenke på det med en så stor sum når jeg tenker på det nå, men det er så mye som foregår i hodet etter en slik telefon.

(Saken fortsetter under bildet)

Illustrasjonsfoto: Glenn Thomas Nilsen

– Ordner seg for snille jenter

Kvinnen innrømmer at det de siste årene har vært vanskelig på flere måter.

– Nå sitter jeg bare og tenker at det ordner seg for snille jenter. Jeg klarer fortsatt ikke å forholde meg til den summen på 1 100 000 kr. Kanskje det går opp for meg når pengene er på kontoen og jeg ser det der.

Millionæren tok kontakt med Indre24 lørdag for å fortelle opplevelsen.

– I dag skal jeg ut å kjøpe et par sko jeg tittet på for noen dager siden som jeg ikke hadde råd til, også skal jeg feire bursdagen til ei venninne. Pengene skal gå til bolig, avslutter Askim-kvinnen.
ANNONSE

ANNONSE

Se den nye musikkvideoen til Hagle

Kjørte av veien – politiet mistenker ruskjøring