Slik blir Allsang på grensen-sommeren på TV 2

Pressemelding
3 minutter lesetid

24. juni fyres årets «Allsang på grensen»-sesong i gang på TV 2. Det er duket for en stjernespekket sommer når det populære programmet i år markerer sin 15. sesong.

Nå er artistlista klar, og i premieren er det Sissel Kyrkjebø, Kurt Nilsen, Ulrikke Brandstorp, Marcus & Martinus og deres søster eMMa som skal lede an i allsangen på Fredriksten festning i Halden – i tillegg til at statsministeren har meldt sin ankomst.

«Allsang på grensen» er tilbake på TV 2 i sommer, og Katrine Moholt skal sammen med Stian «Staysman» Thorbjørnsen lede tv-seerne og publikum på festningen gjennom sju begivenhetsrike kvelder i Halden.

– 15 år med «Allsang på grensen» skal vi virkelig feire med noen av de aller mest folkekjære norske artistene. Og kjenner jeg programlederne Katrine og Stian rett, så har de flere musikalske overraskelser på lur i løpet av sommeren. I tillegg setter vi veldig pris på at statsminister Erna Solberg kommer til premiereprogrammet. Så med Kurt, Sissel og Erna på premieren, kan vi vel håpe på 100 prosent seerandel i Bergen? Det er bare å glede seg til fantastiske sendinger fra Fredriksten festning i Halden, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Her er sommerens «Allsang på grensen»-artister:

Program 1 – sendes på TV 2 24. juni:
Marcus & Martinus, eMMa, Ulrikke Brandstorp, Kurt Nilsen og Sissel Kyrkjebø.

Program 2 – sendes på TV 2 1. juli:
TIX, Margaret Berger, Morgan Sulele, Peder Elias, Bettanita (Elisabeth Andreassen og Anita Skorgan) og innslag fra musikalen Mamma Mia.

Program 3 – sendes på TV 2 8. juli:
Freddy Kalas, Hanne Boel, Knut Marius Djupvik, Halva Priset, Vidar Villa og Eva Weel Skram.

ANNONSE

Program 4 – sendes på TV 2 15. juli:
Hans Petter Aaserud, Marion Ravn, Alexander Rybak, Eagle-Eye Cherry, Linnea Dale og Sebastian Zalo.

Program 5 – sendes på TV 2 22. juli:
Stavangerkameratene, Jonas Fjeld, Gaute Ormåsen, Øivind «Elg» Elgenes, Atle Pettersen, Jorn (Jørn Lande), og Smith & Tell.

Program 6 – sendes på TV 2 29. juli:
Keiino, Hagle, Wenche Myhre, Morten Abel, Unni Wilhelmsen, Blåsemafian og Mario S.

Program 7 – sendes på TV 2 5. august:
Hanne Krogh, Elvira Nicolaisen, Staysman, Ole Hartz og Josefine og Oskar (vinnere av MGP jr.)

NB: Med forbehold om endringer. Noen flere artister vil også føyes til lista nærmere sending.

«Allsang på grensen» sendes på TV 2 torsdager kl. 21.40 eller på TV 2 Play når du vil gjennom sommeren. Lineære reprisevisninger går på TV 2 Livsstil fredager kl. 19.00 og TV 2 lørdager kl. 20.00 (med unntak av uke 25, da er reprisen på TV 2 søndag kl. 20.00 pga. fotballkamp på lørdag).

(Pressemelding)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.