Trygve Skaug er ny MOT-ambassadør

Glenn Thomas Nilsen
3 minutter lesetid

I flere år har den anerkjente norske låtskriveren, musikeren og poeten vært lokal MOT-ambassadør for MOT Marker. Nå blir han nasjonal MOT-ambassadør.

Skaug engasjerer seg for ungdoms psykiske helse og inkludering. Og med sine 193 000 følgere på Instagram når han ut til mange ungdommer og voksne med budskapet sitt.

Han gjorde også sterkt inntrykk på mange gjennom sin deltakelse i Hver gang vi møtes på TV2.

Båstingen, som er bosatt i Ørje, gleder seg til å bidra for å styrke ungdoms psykiske helse som forbilde.

– Jeg stiller meg fullt og helt bak det MOT står for, og mener MOT har de riktige verktøyene for å gi folk trygghet og stabilitet i seg sjøl, særlig kanskje i de mest utviklende og spennende åra av livet, som når man er barn og ungdom. MOTs verdier trengs og det vil jeg svært gjerne bidra til å fronte, sier han til mot.no (ekstern lenke)

Viktig å ha noen som bryr seg

Selv har Skaug kjent på mobbing og viktigheten av å ha noen som bryr seg litt ekstra i en sårbar periode.

ANNONSE

– Jeg opplevde trygge fellesskap i ungdomstida som ble veldig viktige for meg. Etter å ha hatt noen år med mobbing gjennom barneskolen ble det ekstremt viktig for meg å møte voksne og eldre ungdommer som så meg og viste at de satt pris på meg og mine kvaliteter. Jeg har erfart at eldre ungdom og voksne med riktig fokus og de gode verdiene kan gjøre et ungdomshjerte trygt og sammenlappet igjen. Jeg vil gjerne få bidra litt som en sånn voksen om jeg får sjansen, fortsetter han.

Betyr mye for mange

Daglig leder i MOT Norge, Mariann Janson, er stolt av å få med Trygve Skaug på laget.

Vi er utrolig stolte av å få med Trygve Skaug som nasjonal MOT-ambassadør. Han forsterker vårt budskap om å styrke ungdoms bevissthet og mot på en unik måte, både gjennom sine tekster og som forbilde. Vi vet at han betyr mye for veldig mange ungdommer og voksne, og vi ser fram til å bruke Trygve i vårt arbeid framover, sier Janson til egen nettside.

(Kilde: MOT Norge)

LES OGSÅ:

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.