Trygve Skaug skal hedres på tv-skjermen

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Førstkommende lørdag er det Trygve Skaug som er hedersgjest i «Hver gang vi møtes» på TV2. Båstingen er spent på hvordan hans nye musikalske venner vil tolke låtene han har laget.

– Jeg valgte å bli med i «Hver gang vi møtes» fordi programmet virkelig har kjærligheten til musikken og hjertene til kunstnerne i fokus, sier låtskriver, musiker og poet Trygve Skaug til TV2.

Han mener at høydepunktet, og det mest rørende under innspillingen var å få bli så godt kjent med de andre artistene og historiene de fortalte om hvorfor de har blitt de artistene de har blitt.

Skaug har gitt ut fire soloalbum og seks diktsamlinger. I tillegg har han vært låtskriver og vokalist i bandet StMorritz siden oppstarten i 2006. Han er en av de mestselgende lyrikerne i Norge, og diktene er blant de mest delte på sosiale medier med over 150.000 følgere.

ANNONSE

Båstingen, som er bosatt på Ørje, satte pris på nye vennskap og musikalske overraskelser underveis i innspillingen av «Hver gang vi møtes».

– Stian «Staysman» Thorbjørnsen overrasket meg nok mest fra dag til dag, han lo og gråt om hverandre. Det var mye glede og latter under innspillingen når alle var samlet og vi hadde det mye gøy sammen. Jeg er takknemlig for alle de gode vennskapene som oppstod oss artister imellom, vennskap som jeg har tatt med meg videre utover denne rare høsten og vinteren med pandemi. Jeg var overhodet ikke forberedt på hvor voldsomt jeg synes det var å få alle de vakre tolkningene av mine egne låter midt i fleisen. Jeg får ikke lov å røpe noe, men jeg fikk mange nye favoritter av å høre Hkeems tolkninger, sier Skaug til TV2.

(Kilde: TV2)

Trygve Skaug. (Fotograf: Vegardphoto.com)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.