Arkivfoto: Privat

– Vi har sittet lenge og ventet på en bedring i smittesituasjonen

I en pressemelding onsdag formiddag melder arrangørene av Mysen Byfest at de også i år må avlyse arrangementet. Med tungt hjerte meddeler de nå at det ikke lar seg gjøre å gjennomføre dette i år.

– Vi har sittet lenge og ventet på en bedring i smittesituasjonen, men innser nå at det ikke gjør lengre. Vi skulle i disse dager startet den praktiske gjennomføringen av årets Mysen Byfest på Kulturtorget, men slik blir det ikke, sier Dan Marius Nordhagen i Mysen Byfest i en pressemelding.

Byfesten skulle vært arrangert i 2020 for fjerde gang med CC Cowboys på scenen. På grunn av koronapandemien ble dette flyttet til i år.

– Årets arrangement er avlyst. Billettkjøpere har blitt kontaktet om refundering av kjøpte billetter. Mysen Byfest er en årlig endags musikkfestival som arrangeres på dugnad av frivillige og idealister fra nærmiljøet. Festivalen ønsker å være et naturlig samlingssted for folk i og rundt Mysen, skriver arrangørene i pressemeldingen.

LES OGSÅ:

Mona Betong inngår banebrytende miljøavtale

Regjeringen ber FHI om å revurdere vaksinestrategien