CC Cowboys spiller i Mysen til sommeren. (Foto: Pressebilde)

CC Cowboys kommer til Mysen Byfest

Det har vært spekulert i om det blir en ny runde med byfest i Mysen neste år. Nå er det ingen tvil, og arrangørene forteller at trekkplasteret blir selveste CC Cowboys.

Til året er det 30 år siden bandet ga ut «Blodsbrødre» med hits som «Harry», «Syndere i Sommersol» og «Vill vakker og våt». Dette vil de markere med turné og ny musikk.

Lørdag 13. juni tar de turen til Kulturtorget i Mysen, der de også spilte i 2014, hvor nærmere 1100 personer hadde kjøpt billett.

Stas
– Det er ufattelig stas å være en del av jubileumsturnéen til CC Cowboys og mysenfolket er heldige som får bli en del av feiringen. Vi gleder oss utrolig til denne kvelden, forteller Kim Johnsrud i Mysen Byfest i en pressemelding.

ANNONSE

United Stage Norway blir medarrangør på konseptet Mysen Byfest i 2020, som da arrangeres for fjerde gang.

CC Cowboys på Kulturtorget i Mysen for fem år siden. (Foto: Adrian Sellstrøm)

– CC Cowboys er lyden av seine sommerkvelder, hjerter som brenner, sanger du kan synge i søvne, sanger du ikke visste du hadde glemt og sanger du kan synge med gamle venner og de du møter for første gang på en CC Cowboys-konsert. Vi gleder oss veldig til å besøke Mysen neste sommer, forteller André Løyning i United Stage Norway.

Arrangørene melder allerede at de venter at konserten blir utsolgt.

ANNONSE

ANNONSE

– Ingen eiendomskatt i Indre Østfold

Installasjonen i Guderudparken