Kåret til årets kjøpmann i 7-Eleven

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

På det årlige riksmøtet til Reitan Convenience Norway ble årets kjøpmenn kåret. Alexander Martinsen fra Fredrikstad er en av dem.

Denne prisen er en anerkjennelse av godt lederskap, gode resultater og evne til å skape god kultur.

Normalt samles kjøpmenn, eiere, medarbeidere og leverandører på Gardermoen i flere dager. I år ble konferansen sendt digitalt til de over 1000 gjestene på årets Riksmøte,

– Det har vært et spesielt år, og derfor har årets kjøpmenn gjort seg ekstra fortjent til prisen. De har vist et unikt lederskap i utfordrende tider og har vært positive inspiratorer i både med- og motgang. De jobber godt og i tråd med verdiene våre hver eneste dag, og setter alltid kunden først, sier Kenneth C. Olsen, administrerende direktør i Reitan Convenience Norway i en pressemelding.

ANNONSE

Årets Kjøpmann i 7-Eleven: Alexander Martinsen, Fredrikstad

Juryens begrunnelse: Årets kjøpmann i 7-Eleven er en av kjedens mest solide og selvgående Kjøpmenn. Han leverer resultater i toppskiktet år etter år, og Korona-året 2020 er ikke noe unntak. Han har full kontroll på driften og hva som skjer i sitt lokalmarked. Men først og fremst kjennetegnes butikken og kjøpmannen ved vårt verdigrunnlag «kunden er vår øverste sjef!» Dette er en leveregel for alt de gjør i denne butikken. Gjennom kundefokus, god stemning og å tilby det kunden ønsker gjennom hele åpningstiden, har butikken fått et veldig godt renomme og opparbeidet en stor kundekrets i hjertet av Fredrikstad.

(Kilde: Pressemelding)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.