Henrik Larsen. (Foto: Haakon Stensrud, Norges Skytterforbund)

Mottok Kongepokalen for 2020

Rifleskytteren Henrik Larsen fra Mysen mottok torsdag Kongepokalen for 2020. Det skjer på bakgrunn av prestasjoner i NM. I tillegg til Larsen ble også pokalen delt ut til Jeanette Hegg Duestad fra Fon.

Året 2020 ble et år preget av pandemi og flere avlyste norgesmesterskap. Men da det likevel ble gjennomført minimum ett norgesmesterskap innen aktuell øvelse for samtlige grener, ble tildeling av pokalen opprettholdt.

Larsen og Hegg Duestad var på trening med andre skyttere på Norges idrettshøgskole i Oslo da president i Norsk Skytterforbund, Håvard Larsen, dukket opp og overrasket dem med pokalene.

– Henrik Larsen fra Krapfoss Sportsskytterlag mottok Kongepokal for sitt resultat i NM 3×40 2020: 1177 + 463,4 poeng. Henriks innledende resultat var tett oppunder det internasjonale gjennomsnittet, og det oppnådde finaleresultatet var over det internasjonale gjennomsnittet, skriver skyting.no.

ANNONSE

– Dette er moro! Jeg har alltid hatt lyst til å få en Kongepokal, det er liksom vært det siste som har manglet innad i Norge for meg – så det er gøy å endelig klare det, sa Henrik Larsen til skyting.no etter utdelingen.

Les hele saken her (ekstern lenke)

Tildelingen av Kongepokaler er gjort i henhold til Norges Idrettsforbunds overordnede regler for utdeling av H.M. Kongens Pokal.

NSFs president Håvard Larsen delte ut Kongepokalene for 2020 til Henrik Larsen og Jeanette Hegg Duestad. (Foto: Haakon Stensrud, Norges Skytterforbund)

SE VIDEO FRA UTDELINGEN!

ANNONSE

ANNONSE

UP knep fartsyndere i Hobøl

Fire nye koronadødsfall i Østfold