Foto: Indre Østfold kommune

Skøytebanene er nå klare

Nå kan du gå på skøyter i Indre Østfold. De siste dagene har Seksjon Friluft og bymiljø preparert skøytebaner i Spydeberg, Askim idrettspark og bak Mysenhallen de siste dagene.

– Med det kalde været vi har denne uken, ser vi at skøyteisen er klar for aktiviteter allerede i dag, onsdag 6. januar. Husk at avstandsreglene gjelder her også, du skal alltid ha en meters avstand til andre. Det kan ikke være flere på banen enn at avstandsreglene kan overholdes, opplyser Indre Østfold kommune.

Lysene på banene vil stå på frem til klokken 22.00.

Skøyteis også i Skiptvet

– Det vil bli satt i gang arbeid med å lage skøytebane ved grusbanen på Idrettsplassen og på Meieridammen. Indre Østfold Brann og Redning avd. Skiptvet sammen med frivillige vil gjøre denne jobben. De starter opp i kveld, meldte Skiptvet kommune onsdag ettermiddag.

LES OGSÅ:

– Det er trist at vi har mistet en av våre innbyggere

Sjåfør slokket selv med pulverapparat