Skøytebanene er nå klare

Indre24
1 minutter lesetid

Nå kan du gå på skøyter i Indre Østfold. De siste dagene har Seksjon Friluft og bymiljø preparert skøytebaner i Spydeberg, Askim idrettspark og bak Mysenhallen de siste dagene.

– Med det kalde været vi har denne uken, ser vi at skøyteisen er klar for aktiviteter allerede i dag, onsdag 6. januar. Husk at avstandsreglene gjelder her også, du skal alltid ha en meters avstand til andre. Det kan ikke være flere på banen enn at avstandsreglene kan overholdes, opplyser Indre Østfold kommune.

Lysene på banene vil stå på frem til klokken 22.00.

ANNONSE

Skøyteis også i Skiptvet

– Det vil bli satt i gang arbeid med å lage skøytebane ved grusbanen på Idrettsplassen og på Meieridammen. Indre Østfold Brann og Redning avd. Skiptvet sammen med frivillige vil gjøre denne jobben. De starter opp i kveld, meldte Skiptvet kommune onsdag ettermiddag.

LES OGSÅ:

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.