Bandet Rått-Blått-Grått fra Moss. Foto: Kjell Torgersen

Blåtoner mot korona i høstmørket

Lørdag 7. november kan du oppleve bandet Rått-Blått-Gått på Folk Kulturkafé i Mysen. Ifølge bandet selv gir mange utrykk for at de nå savner å komme på konsert igjen.

Etter mange avlyste arrangementer i år trår bandet til igjen denne lørdagen. Med seg til Mysen har de også nye låter.

– Musikkgruppa Rått-Blått-Gått består av erfarne og allsidige musikere fra Moss som har deltatt i en rekke band innen forskjellige musikksjangre. Stilen deres kan kanskje karakteriseres som smooth, funky, melodiøs og jazzy blues-rock?, skriver de i en pressemelding.

ANNONSE

Videre skriver de også følgende:

– Jon Bånrud er gruppas frontfigur, han synger og trakterer sin gitar etter beste solemerker. Egil Jegleim spiller både sorte og hvite tangenter, mens groovet sitter ypperlig med ringrevene Rolf Mostrøm på bass og Håvard Sunde på trommer. Det blir garantert en swingende, laidback og hyggelig stemning der R-B-G får spille sin musikk. Det anbefales derfor å låne dem et øre og en rytmefot eller to.

ANNONSE

ANNONSE

Dette irriterer oss mest i trafikken

BILDER: Storslått festpremiere i Askim