Gunn Kjensli inntar galleriet på Tomter fra 19. til 27. september. FOTO: Privat

Klart for høstens første kunstutstilling

Høstsesongens første separatutstilling åpnes lørdag 19. september klokken 14.00 på Galleri Art To Be. Med vakre akvareller inntar Gunn Kjensli galleriet fra 19. t.o.m. 27. september.

Litt om Gunn:

Gunn (f. 1954) har bodd mesteparten av sitt liv i Follo-regionen (Nordby, Ski, Sofiemyr). Unntaket er 6 år i Bergen på grunn av jobb i offshore/shippingbransjen. Nåværende hjemmeadresse er Oppegård. Hun ble 100% ufør i 2011.

Gunn har drevet med porselensmaling siden 1987, og har også drevet med undervisning.  Olje- og akrylmaling har hun også vært innom. Men da en god venninne «lurte» henne til å prøve akvarellmaling vinteren 2013, ble hun helt hekta!  Kunstutdannelsen har hun fått gjennom to kurs med akvarellmaleren Aud Rye, hhv 2013 og 2014, samt masse egeninnsats og en del DVD-kurs.

Hun liker å prøve ut forskjellige teknikker og gjerne blande disse. Hun er stadig på leting etter gode motiver i naturen, men å male stilleben ligger også hennes hjerte nær.

Gunn forsøker å fange betydningen og virkeligheten i motivets detaljer og realisme ved å gå i dybden på nettopp disse detaljene og gi de livaktige uttrykk på akvarellpapiret.  Hennes store ønske er at betrakteren får en følelse av glede, varme og nostalgi når de ser arbeidene hennes. Hun forsøker å få frem dybde, kontraster, lys og skygge, og gi de en kvalitet som kan føles så vel som sees.

ANNONSE

Tidligere utstillinger:

  • 2015:                Grevestua Sportskafe, Østre Greverud gård
  • 2017:                Nesodden Kunstforening, medlemsutstilling
  • 2019:                Det Lille Dreieri, Skjeberg, separatutstilling
  • 2016 og 2020: Kolben Kulturhus, Kolbotn, separatutstillinger

Ski Maleklubb og Kolbotn Maleklubb, medlemsutstillinger

Hun har også hatt bilder til utstilling på Nordby bibliotek.

(Insendt sak)

Foto: Privat

ANNONSE

ANNONSE

35 førere bøtelagt for mobilbruk

– Ingen nye smittetilfeller