Foto: Patrik Kolshus/ Mysenfotball

Solid årsdebut for G13

Fra Mysen stadion kan vi rapportere om en solid årsdebut for Mysen G13, som spiller i KM serien. Torsdag kveld gjestet Kvik Halden Mysen stadion, og som forventet skulle det bli en hard nøtt for Mysens gutter.

Frisk i minne var fjorårets forsmedelige 1-5 tap. Og det var ikke fritt for at det var ett par bekymrede tilskuer rundt banen denne kvelden også, og bedre ble det ikke av at haldenlaget gitt rett opp i en 2-0 ledelse før 3 minutter var spilt! Men, Mysengutta hentet seg suverent inn igjen, og utlignet til 2-2 før 10 min var gått.

Herfra og inn, så leverte Mysen strålende prestasjoner​ gang på gang og Kvik Halden hadde mer enn nok med å forsvare seg. Det var ingen ting å si på at Mysengutta fikk revansje fra fjorårets tap med en vel fortjent seier med sifrene 5-4. Det bør nevnes at Mysens forsvarsspiller Even Fosser sporty påtok seg keeperjobben da den faste keeperen måtte kaste inn hånkle grunnet forkjølelse. 

Dagens tropp med målscorere:

 • Jonas Krog Støten
 • Oliander Nilsen x 1 mål
 • Even Fosser​ Kaptein
 • Martin Jakobsen
 • Johannes Undeland
 • William Schie-Veslum
 • Phillip Eirik Kolltveit x 2 mål
 • Olai Winberg Kvebekk
 • Jonas Grønneren
 • John Felix Zamora Santillan 1 x mål
 • Thomas Ngama Muloda x 1 mål

Trenere: Simen Løvholen og Perwer Sharwan

(Innsendt sak)


Lag og foreninger oppfordres til å sende oss tekst og bilder. E-postadresse: leserinnlegg@indre24.no

Klart for festhelg i Drammen

Skoleveiskontroll ved Korsgård skole