Holder konsert på toppen av blokka

Pressemelding
2 minutter lesetid

Lørdag 4. juli presenterer Eidsberg Sparebank, Mysenregionen AS og Indre Østfold en unik konsertopplevelse.

En av Norges mest kjente sangere og gitarister, Magnus Grønneberg (53) fra CC Cowboys, holder gratiskonsert på taket av Mysens nye landemerke, sentrumsblokka K2, nesten 40 meter over bakkehøyde.

SE BILDER FRA KONSERTEN OG FOLKELIVET

Lyden vil høres over hele sentrum, ja, produsent Øystein Pedersen garanterer den vil nå helt til Monaryggen og til toppen av festningen Høytorp fort.

(Saken fortsetter under bildet)

(Pressefoto)

Vil skape en festdag

Konserten starter kl 12.00.

– Målet er å skape en skikkelig festdag, nesten som en Holmenkollsøndag, med norske flagg, handel, mat, opplevelser og aktiviteter, forteller daglig leder Monica Strand i Mysenregionen AS.

ANNONSE

Nærings- og sentrumsselskapet i Østfolds sjette, nyeste og minste by setter sammen et spennende program i disse dager.

Hun håper folk kommer langveis fra for å få være med på begivenheten og oppfordrer alle som bor i Mysen til å flagge denne dagen.

– Dette vil bli en spektakulær opplevelse – og flotte tv-bilder dersom Indre Østfold gjør dette til en festdag, avslutter Monica.

(Pressemelding)

Magnus Grønneberg er født 24. april 1967 i Fredrikstad, der han fortsatt er bosatt. Magnus er kjent som gitarist, sanger og lyriker – og kanskje mest omtalt som frontfigur og vokalist i det norske rockebandet CC Cowboys som ble startet av ham og broren Anders Grønneberg.

I tillegg til en rekke utgivelser med CC Cowboys har han også gitt ut fire solo-plater.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.