Det blir Polen-tur for 10.-klassinger

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

På tirsdagens kommunestyremøte ble det vedtatt at det blir Polen-tur for alle 10-klassingene i Indre Østfold i 2021.

– For øvrig var også politikerne tydelige på at de ønsker å bygge opp de historiske festningsanleggene Høytorp fort og Trøgstad fort til bliutviklingsentere for å motarbeide radikalisme og holocaust, med spesiell vekt på grenselosenes historie – og andre hendelser fra 2. verdenskrig, skriver politiker Erik Unaas på Facebook.

Thor Hals skriver følgende:

– I dagens kommunestyremøte i Indre Østfold, ble det vedtatt at vi skal ha Polen turer for våre 10 klasse elever. Dette vil kommunen sikre, og at det blir som modellen var i Askim kommune. SP var det eneste partiet som stemte mot, så det ble et bredt solid flertall.

ANNONSE

LES OGSÅ: Det står om noen få stemmer, men du kan utgjøre en forskjell

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.