Auschwitz Birkenau, en av de største tyske konsentrasjonsleirene i Polen. FOTO: Erik Unaas

Det blir Polen-tur for 10.-klassinger

På tirsdagens kommunestyremøte ble det vedtatt at det blir Polen-tur for alle 10-klassingene i Indre Østfold i 2021.

– For øvrig var også politikerne tydelige på at de ønsker å bygge opp de historiske festningsanleggene Høytorp fort og Trøgstad fort til bliutviklingsentere for å motarbeide radikalisme og holocaust, med spesiell vekt på grenselosenes historie – og andre hendelser fra 2. verdenskrig, skriver politiker Erik Unaas på Facebook.

Thor Hals skriver følgende:

– I dagens kommunestyremøte i Indre Østfold, ble det vedtatt at vi skal ha Polen turer for våre 10 klasse elever. Dette vil kommunen sikre, og at det blir som modellen var i Askim kommune. SP var det eneste partiet som stemte mot, så det ble et bredt solid flertall.

LES OGSÅ: Det står om noen få stemmer, men du kan utgjøre en forskjell

Vær varsom med vanning fremover

Trafikkulykke i Askim