Det blir helnorsk «Allsang på Grensen» i sommer

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Også i år blir det «Allsang på Grensen» på TV2. Denne sommeren skal de hylle norske artister og norsk musikk på Fredriksten Festning i Halden.

Nytt i år blir at arrangementet flyttes til toppen av festningen hvor sangglade familier blir årets publikum.

– Familier som bor i samme husstand kan som kjent sitte tett sammen. Derfor skal vi plassere flere familier i god avstand til hverandre i området foran scenen. Slik får vi en trygg gjennomføring som tar hensyn til alle smittervern-reglene. Kommuneoverlegen i Halden har også godkjent denne løsningen, forteller Mysen-mannen Trond Lie fra Eventyrlie som er lokal arrangør, i en pressemelding.

Jobbet med alternative planer

Programredaktør i TV2, Kathrine Haldorsen, sier at dette blir den første helnorske sesongen, og at hele den norske musikkbransjen er invitert til å være med.

ANNONSE

– Å samle flere tusen mennesker i sommer skjønte vi tidlig at ville bli umulig, så derfor har det blitt jobbet lenge med alternative planer. Å samle et utvalg sangglade familier som sitter i trygg avstand fra hverandre kommer til å gi programmet en herlig allsang-følelse, forteller Haldorsen i en pressemelding.  

– Og så gjør vi dette nå med bare norske artister, slik at det blir litt norsk dugnad av det, sier Trond Lie til VG.

(Kilde: Pressemelding)

Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.