BLIR SAMARBEIDSPARTNERE: Kristian Adolfsen og Erik Unaas er klare for å samarbeide i nye roller for å utvikle flere satsinger. FOTO: Glenn Thomas Nilsen
27. mars 2020

Unaas ansatt i Adolfsengruppen

1. april starter Erik Unaas i ny jobb, og her skal han spesielt arbeide med å utvikle og presentere næringslivseiendommene på Brennemoen. Samtidig skal han også bidra til innsalg og publisitet for hotellet, samt være til disposisjon for konserten som medie- og samfunnskontakt.

– Jeg ser fram til å bli med i noen av disse satsingene. Gruppen har etablert seg solid i min region, Indre Østfold, de siste årene og jeg er veldig motivert for å bidra aktivt i den utviklingen videre. Jeg ser fram til å starte opp, sier Unaas i en pressemelding.

Scandic Brennemoen. ARKIVFOTO: Glenn Thomas Nilsen

Den tidligere Eidsberg-ordføreren har blant annet vært i tett samarbeid med brødrene Adolfsen for å få realisert Scandic Brennemoen som åpnet høsten 2018.

Stillingen i Adolfsengruppen er definert til halv tid. I tillegg vil Unaas ha sin egen konsulentvirksomhet, med blant annet rollen som daglig leder i Vibeke Skofteruds Minnefond og andre rådgivingstjenester innenfor omdømme, kommunikasjon og næringsliv. Han vil fortsatt også ha andre verv innenfor politikk, organisasjons- og næringsliv.

– Brennemoen er et spennende område for Adolfsen group. Med ansettelsen av Erik Unaas øker vi satsingen på området, og vi ser frem i mot å være en bidragsyter i utviklingen av den nye storkommunen Indre Østfold, gjerne i samarbeid med lokale krefter, sier investeringsdirektør Christer Johnsen i Afolfsen Group i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Unaas ny daglig leder i Skofteruds Minnefond

(Kilde: Pressemelding)

STYRKET SATSING I ØSTFOLD: – Med ansettelsen av Erik Unaas styrker vi satsingen vår i Østfold, sier investeringsdirektør Christer Johnsen i Adolfsen-group. (Pressefoto)