Varsler brannøvelse

Indre24
1 minutter lesetid

Lørdag 29. februar skal Indre Østfold Brann og Redning (IØBR) avholde brannøvelse ved Opsahlåsveien 22 i Mysen. Øvelsen starter klokken 08.30.

Det er utrykningslederne fra lokalstasjonene i Indre Østfold som skal øve sammen. Man må forvente noe røykutvikling under deler av øvelsen, men brannvesenet kommer til å ta hensyn til vindretningen den dagen.

ANNONSE

– Øvelsen gjennomføres etter plan, med forbehold om vindretningen blir ugunstig med hensyn til de nærmeste naboene. Fremkommelighet på veier i området vil være som normalt frem til rundkjøring hvor det vil bli satt opp sperring på nordsiden av rundkjøringen hvor deltagere ved øvelsen vil bruke til oppstillingsplass for biler, skriver IØBR på sin Facebook-side.

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.