Mysen Damekor. FOTO: Privat
13. februar 2020

Damekoret søker ny dirigent

Mysen Damekor er nå på jakt etter ny dirigent fra august 2020.

Koret består av cirka 23 sangglade damer, og møtes en kveld i uken for å synge og ha det gøy sammen. De har et variert repertoar med populærmusikk, musikal, litt klassisk, viser og sanger folk er glade i.

I 2022 fyller 100 år.

– Vi ønsker å ha en ny dirigent på plass i god tid før jubileet, en som kan drive oss videre og være med å løfte koret frem til en spennende 100-årskonsert, og også videre fremover. Det vi ønsker oss er en engasjerende, dyktig og kreativ dirigent, som kan inspirere oss og utvikle oss videre. En som stiller krav og utfordrer oss til å få frem det aller beste i oss, opplyser Torunn Riise-Larsen, leder i Mysen Damekor.

Koret har vanligvis to-tre konserter i året. De siste årene har de hatt vårkonsert og julekonsert i samarbeid med Mysen Mannskor, samt Allehelgenskonsert sammen med mannskoret og Eidsberg Bygdekor.

– I tillegg er vi med på sangerstevne hvert år. Vi samarbeider med kirken, og bidrar på en gudstjeneste i året. Vi har samarbeidet med kjente solister som f.eks Sanne Kvitnes og Erik-André Hvidsten, fortsetter Riise-Larsen, og legger til at hun kan kontaktes om det skulle være noen spørsmål.

Arkivfoto fra en øvelse med Mysen Damekor. FOTO: Glenn Thomas Nilsen