Mysen Damekor. FOTO: Privat

Damekoret søker ny dirigent

Mysen Damekor er nå på jakt etter ny dirigent fra august 2020.

Koret består av cirka 23 sangglade damer, og møtes en kveld i uken for å synge og ha det gøy sammen. De har et variert repertoar med populærmusikk, musikal, litt klassisk, viser og sanger folk er glade i.

I 2022 fyller 100 år.

– Vi ønsker å ha en ny dirigent på plass i god tid før jubileet, en som kan drive oss videre og være med å løfte koret frem til en spennende 100-årskonsert, og også videre fremover. Det vi ønsker oss er en engasjerende, dyktig og kreativ dirigent, som kan inspirere oss og utvikle oss videre. En som stiller krav og utfordrer oss til å få frem det aller beste i oss, opplyser Torunn Riise-Larsen, leder i Mysen Damekor.

Koret har vanligvis to-tre konserter i året. De siste årene har de hatt vårkonsert og julekonsert i samarbeid med Mysen Mannskor, samt Allehelgenskonsert sammen med mannskoret og Eidsberg Bygdekor.

– I tillegg er vi med på sangerstevne hvert år. Vi samarbeider med kirken, og bidrar på en gudstjeneste i året. Vi har samarbeidet med kjente solister som f.eks Sanne Kvitnes og Erik-André Hvidsten, fortsetter Riise-Larsen, og legger til at hun kan kontaktes om det skulle være noen spørsmål.

Arkivfoto fra en øvelse med Mysen Damekor. FOTO: Glenn Thomas Nilsen

Nektet å blåse i alkometeret til politiet

Fikk melding om slagsmål utenfor kjøpesenter