Navnekonkurranse for ny barnehage

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

MARKER: I disse dager bygges det ny barnehage på Bommen i Ørje. Torsdag var det tid for støping. Nå inviterer kommunen til navnekonkurranse.

– Forslag sendes til: post@marker.kommune.no eller til Marker kommune, Pb 114, 1871 Ørje. Forslag kan også leveres skriftlig til Servicetorget på rådhuset. Viser til vedtak i Oppvekst- og omsorgsutvalget den 21. januar 2020, sak 20/004 (ekstern lenke), skriver Marker kommune på sin nettside.

Fristen for å komme med forslag er 23. februar. Kommunen kan også opplyse at vinnerforslaget vil premieres.

Støpingen er i gang

Torsdag ble det støpt rundt 1.000 m2 gulv i det som blir Markers nye kommunale barnehage. Prosjektlederen opplyser til ordfører Theodor Bye at de nå er nøyaktig i rute til oppsatt tidsplan. Det takket være den grønne vinteren.

Elementene i massivtre kommer i siste halvdel av februar, og da vil bygget reise seg raskt. I fjerde kvartal i år er det planlagt ferdigstillelse.

ANNONSE

(Saken fortsetter under bildet)

Tegnet av Architectopia

Ferdig høsten 2020

Barnehagen som oppføres, skal ifølge Askim Entreprenør, være på totalt 1 300 m2.

– Dette er også en totalentreprise der Askim Entreprenør leverer komplett barnehage med fem avdelinger, samt uteområder og tilkomst. Barnehagen, som ligger i et naturområde, er et klimaprosjekt der det blir lagt stor vekt på bruk av tre. Når barnehagen står ferdig høsten 2020 vil den romme tre avdelinger med 18 barn og to avdelinger med 24 barn, opplyser Askim Entreprenør.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.