Tok i bruk Sim Racing i Trøgstad

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid
JANUAR: Tok i bruk Sim Racing i Trøgstad. Foto: Erlend Moberget

Lørdag ettermiddag ble Sim Racing åpnet i regi av NMK Trøgstad. Dette er motorsport i en virtuell verden.

– Ordet motorsport går ofte igjen her i Trøgstad, enten det er i forbindelse med en hobby, karriere eller næringsvirksomhet. Trøgstad og motorsport henger sammen. Noen tenker gokart, noen tenker rallycross, noen livnærer seg på denne interessen og noen bruker all sin fritid til dugnad for å skape et godt motorsportmiljø, sa Martin Winberg, en av dem som har tatt initiativet til dette.

Han forteller også at dette er en stadig voksende form for e-sport med uante muligheter da kostnadsnivået for å utøve denne sporten er svært lav sammenlignet med den virkelige verden.

– Sim racing favner også mange flere da alle kan få muligheten til å ha det gøy, teste, trene og utøve sin gren uten store midler, uten grunnleggende kunnskap og uten fare for å reise hjem med en vraket bil på hengeren. Driter du deg ut på banen kan du alltids bare trykke på reset, fortsetter Winberg.

ANNONSE

(Saken fortsetter under bildet)

FOTO: Erlend Moberget

Møtested for alle

Målet deres er at Sim Racing NMK Trøgstad skal være et møtested for likesinnede i alle aldre med et godt samlende miljø. I tillegg er det et lavterskeltilbud for barn og ungdom med mulighet for å utvikle sine evner.

De som har realisert prosjektet er Anders Krogstad, Torfinn Strengen, Kjetil Neple og Martin Winberg.

– På vegne av disse og NMK Trøgstad ønsker vi å takke Sparebankstiftelsen deres bidrag og for at de har like stor tro på prosjektet som oss. Dere er med på å skape kultur og et sunt tilbud til de yngre, sier Winberg.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.