Nynorskgudstjeneste i Eidsberg kirke

Indre24
1 minutter lesetid

Søndag 12. januar feirer vi gudstjeneste på Nynorsk i Eidsberg kirke. Det er nå opparbeidet god tradisjon for å feire gudstjeneste på nynorsk minst en gang i året i Eidsberg, og som tidligere år arrangeres gudstjenesten i samarbeid med mållaget.

Leiar for Noregs mållag, Magne Aasbrenn vil i år være til stede på gudstjenesten. Vi vil synge mange kjente og flotte salmer på nynorsk, og Natalia Brodin vil synge flere solosanger. Et barn skal døpes i gudstjenesten og vi feirer som vanlig nattverd. Organist på gudstjenesten er Leif Ingvald Skaug, og Magnus G. Vesteraas er prest.

Vi ønsker velkommen fra hele indre Østfold til en vakker gudstjeneste!

ANNONSE

(Innsendt sak)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.