De første deltakerne i MGP 2020 er klare

Indre24
3 minutter lesetid

Mandag ble det klart hvilke fem forhåndskvalifiserte artister som får delta i sangkonkurransens 60-årsjubileum. En av dem er Ulrikke Brandstorp (24) fra Sarpsborg.

MGP er i jubileumsåret utvidet med fem delfinaler i tillegg til den store finalen i Trondheim 15. februar. Artistene som deltar i de andre delfinalene gjøres kjent hver mandag i ukene fremover. Men først ut er de fire artistene fra Sørlandet.

Les også: Blir stjernereporter i Eurovision Norway

Ulrikke Brandstorp (24) fra Sarpsborg ble for alvor kjent for det norske folk med andreplassen sin i Stjernekamp i 2018, og har senere vært å se blant annet i «Adresse: Tel Aviv», «Håp i ei gryte» og på «Idrettsgallaen» der hun hyllet Marit Bjørgen og Ole Einar Bjørndalen med en emosjonell opptreden.

Ulrikke er kjent for mange fans av MGP. Hun deltok i 2017 og kom til gullfinalen med låten «Places».

Sommeren 2019 gjestet hun «Allsang på Grensen» hvor hun sammen med Ben Adams fra A1 sang hitlåten «Shallow». Duetten har blitt sett over 2 millioner ganger på nett, og ble sommerens store snakkis.

ANNONSE

Hele høsten 2019 og ut mars 2020 er Ulrikke å finne på Folketeateret i Oslo. Der spiller hun Liesl som er en av hovedrollene i oppsetningen av «Sound of Music».

Låten slippes 31. januar og Ulrikke opptrer i delfinale Vest-Norge lørdag 1. februar.

Les mer her (ekstern lenke)

Her er listen over de fem forhåndkvalifiserte artistene:

  • Tone Damli (31) skal delta med låten «Hurt Sometimes», skrevet av henne selv samt Helge Moen, Jim Bergsted og Jethro Fox.
  • Didrik og Emil Solli Tangen deltar med låten «Out of air», skrevet av Fredrik Boström, Mats Tärnfors, Niklas Lundin og Didrik Solli-Tangen.
  • Sondre Mulongo Nystrøm (25), under artistnavnet «Sondrey», deltar med låten «Take My Time» skrevet av Ola Frøyen, Eric Lumiere og Terchi Pippuri.
  • Beatrice Akuvi Hosen Kumordzie (25), med artistnavnet «Akuvi», synger låten «Som du er», skrevet av henne selv samt Andreas Stone.
  • Ulrikke Brandstorp (24) med låten «Attention» som hun har skrevet sammen med Christian Ingebrigtsen og Kjetil Mørland.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.