Kristin Fredbo Gramstad og Ole-Marius Johnson er tilbake i Hærland kirke og klar for konsert 20. desember. ARKIVFOTO: Leif-Magne Gramstad

Tilbake med julekonsert i Hærland kirke

I 2018 ble det en stor suksess med «Julen er her» med Kristin Fredbo Gramstad og Ole-Marius Johnson da de hadde konserter i Østfold og Oslo. Fredag 20. desember er duoen tilbake i Hærland kirke.

– Musikken og historiene de deler er hjertevarme og fulle av sjel. Julens musikk og budskap står sentralt i denne magiske perlen av en julekonsert, står det å lese i et presseskriv.

Fredbo Gramstad er fra Ørje, mens Johnson opprinnelig er fra Oslo og har bodd i Trøgstad i mange år.

– Vi ble kjent med hverandre da vi begynte i Oslo Gospel Choir for over 30 år siden. På den tiden jobbet Kristin og jeg som korister sammen for andre profilerte artister, sier Johnson.

ANNONSE

For et par år siden fikk de to lyst til å gjøre noe musikalsk sammen igjen, og holdt derfor en sommerkonsert i Hærland kirke. Noe som igjen førte til at de holdt julekonserter i fjor.

– Dette syntes vi var så hyggelig, og sammen med våre musikere satser vi på nye konserter i år. I fjor ble vi helt overrasket over hvor mange som kom på konsertene våre siden vi er helt ukjente som solister. Vi håper ikke dette var tilfeldig og at folk kommer i år igjen, fortsetter Johnson.

Kristin og Ole-Marius. ARKIVFOTO: Leif-Magne Gramstad.

ANNONSE

ANNONSE

– Savnet mann er til rette og i god behold

Den siste Nyttårskonserten i Eidsberg kommunes historie