Bilister i Østfold har gitt 583 000 kroner til Rosa sløyfe

Indre24
2 minutter lesetid

De siste tre årene har Circle K-stasjonene i Østfold samlet inn om lag 583 000 kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019: Circle K Storebaug E-6

(Kilde: Pressenytt)

Stasjoner som bader i rosa lys. Rosa bilvask, kaffekopper og kampanjeeffekter. BH-er hengende fra tak og vegger. Ansatte med nyfarget, rosa hår. Alt dette har blitt et forutsigbart høsttegn for folk som ferdes langs norske oktoberveier.

– I år donerte kunder ved 274 Circle K-stasjoner over hele landet mer enn 4,1 millioner kroner til Rosa sløyfe-aksjonen. Det betyr at vi nå har passert 30 millioner kroner i totalt innsamlet beløp for de åtte årene vi har hatt aksjonen, sier en stolt Sverre Rosén, administrerende direktør i Circle K Norge.

I Østfold var hele 10 stasjoner med på aksjonen i 2019. Stasjonen på Storebaug samlet inn 52 119 kroner til brystkreftsaken, og samlet inn mest i Østfold.

På andreplass i Østfold kommer Circle K Rakkestad med 26 735 kroner. Deretter følger Circle K E-18 Sekkelsten med 21 074 kroner, Circle K Østsiden med 16 320 kroner og Circle K E6-Rygge med 14 733 kroner til Rosa sløyfe.

Circle K Norge er én av hovedsamarbeidspartnerne til Rosa sløyfe-aksjonen, som arrangeres av Kreftforeningen og Brystkreftforeningen.

Temaet for årets Rosa sløyfe-aksjon var «rosa forskjellsbehandling». Mens noen blir friske av én operasjon, må andre igjennom et lengre løp med både cellegift, stråling og hormonbehandling. Midlene fra årets Rosa sløyfe-aksjon går derfor til forskning på persontilpasset brystkreftbehandling.

ANNONSE

Disse stasjonene samlet inn mest i Østfold:

1. Circle K Storebaug E-6
2. Circle K Rakkestad
3. Circle K E-18 Sekkelsten
4. Circle K Østsiden
5. Circle K E-6 Rygge

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.