Alle foto: Erlend Moberget

Se bilder fra åpningen av utstillingen Indre Mangfold

HOBØL: Lørdag var det også åpning av kunstutstillingen Indre Mangfold på Galleri Art To Be på Tomter.

I år har hele 29 kunstnere meldt seg på med inntil tre bilder hver. Kunstrom Hobøl har i fem år invitert kunstnere til denne utstillingen som varer til til 10. november.

Les også: Klare for kunstutstillingen Indre Mangfold

ANNONSE

Utstillerlisten viser kunstnere fra Ørje, Trøgstad, Mysen, Trømborg, Slitu, Askim, Spydeberg og Hobøl, i tillegg til noen gjesteutstillere fra Ytre Enebakk.

En av dem som stiller ut bildene sine er Unni Kvisler. Hun har vist frem bilder på Tomter i fire år, og synes det var ekstra mange denne gangen. Kvisler tror noe av årsaken til det er et nytt og større rom til utstilling, og at det gir en romslig effekt som får flere til å komme innom.

– På tirsdagen i utstillingsuka er 3. klassene ved Tomter skole invitert til en egen vernissage. Kunstrommet er opptatt av å dele kunstinteressen med våre yngste, og håper at kunst vil ha en stor betydning i deres videre liv. Elevene vil få gå rundt med kunstnerne og høre om teknikker kunstnerne benytter seg av og til slutt vil de få lov å stemme på det bildet de liker best! Det vil også utstillingens voksne publikum få lov til å gjøre, og kunstneren som får flest stemmer vil få premie på siste utstillingsdag, opplyser Bente Flote-Hansen.

ANNONSE

BILDER: Åpnet popup-utstilling på Galleri Graff

«Finnes ikke piller mot møkkete vann»