KLARE FOR TUR: Gjengen fra Lilleveien bofellesskap var spente og gledet seg til cruising i flotte biler. Alle foto: Adrian Sellstrøm

Fikk være med på bilcrusing

MARKER: For tredje året på rad ble beboerne i Lilleveien bofellesskap på Ørje invitert med på kjøretur. Det var bilklubben Border Cruisers som sørget for at denne gjengen fikk en god opplevelse.

Turene pleier som regel å vare i en time eller litt lengre. I år gikk turen langs Øymarksjøen og til Strømsfoss hvor det var sosialt samvær med kake, kaffe og brus.

Hege Kasbo Fog, som er avdelingsleder på bofellesskapet, kan fortelle at brukerne setter pris på denne muligheten.

– Det har vært veldig bra og fint for brukerne å ha fått den muligheten. De er kjempefornøyde og det er stor stas. Det har jo liksom blitt en tradisjon og det setter de pris på, sier hun. I bofellesskapet bor det sju personer.

– Det er ikke alle som får vært med siden noen er ute på andre aktiviteter, men de som har mulighet deltar, avslutter Hege Kasbo Fog rett før turen startet i strålende høstvær.

ANNONSE

I ettermiddag tok bilklubben Border Cruisers med beboerne i Lilleveien bofellesskap på kjøretur. Turen går langs Øymarksjøen til Strømsfoss for litt servering.

Publisert av Indre24 Onsdag 18. september 2019

ANNONSE

ANNONSE

Mørklagt bil på E18

Bil i full fyr