– Tenk å endelig få premien med flest nuller bak!

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Hver fredag trekkes seks nabolag, og i ett av disse mottar hovedvinneren en million hver. To av seks vinnernabolag denne fredagen ligger i Askim.

En mann fra Askim ble 1 million kroner rikere i Nabolaget fredag kveld. Kupongen ble kjøpt hos Bælgodt i Spydeberg. Askim-mannen er Østfolds 41. Nabolaget-vinner.

– Tenk å endelig få premien med flest nuller bak! Det er særdeles hyggelig. Nå skal jeg betale ned på lånet og pusse opp litt, sier han til Norsk Tipping. (ekstern lenke)

Han hadde tatt en høneblund da Norsk Tipping ringte.

– Det var vel verdt å bli vekket for å få en slik beskjed, sier mannen og ler. 

Det er ikke bare ett vinnernabolag i Askim denne fredagen. I tillegg til millionærnabolaget ble det nemlig trukket ut et nabolag hvor hovedvinneren stikker av med 100.000 kroner. Den heldige er en kvinne i 40-åra. 

– Det var helt tilfeldig at jeg spilte Nabolaget denne gangen, for det pleier jeg ikke å gjøre. Jeg ble veldig glad da jeg skjønte at jeg hadde vunnet. Ja, du kan si at det var liten innsats for stor premie, sier hun til Norsk Tipping.  

Det ble jubel flere steder i kveld. Fem andre vinnernabolag ble trukket ut. Hovedvinnerne her vant 100.000 kroner hver, mens de spillende naboene deres stakk av med mellom 10.000 og 50 kroner.

ANNONSE

(Kilde: Norsk Tipping)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.