Jostein Kirkenes. (Pressefoto)

Jostein Kirkenes med team kommer til sangkveld i Mysen

Tirsdag 15. oktober er det klart for ny sangkveld i Filadelfiakirken i Mysen. Denne gang får vi besøk av Evangeliesenterets mangeårige musikkleder Jostein Kirkenes fra Ørje.

Teamet/bandet består av Sven Olav Fjeldberg fra Sarpsborg på trommer, som tidligere har tilhørt Filadelfia, Mysen, Alex Lindberg fra Fredrikstad, sang og sologitar og på piano Gjermund Nilsen fra Høland.

I 30 over år har Kirkenes jobbet i Evangeliesenteret, og i dag er han både lovsangs-leder og bestyrer for bruktbutikken i Askim.

Kirkenes forteller om sitt første møte med Evangeliesenteret som om det skulle vært i går.

-Men det er en stund siden, nemlig 27. september 1985. Jeg kom til Roa evangeliesenter, og skulle være sivilarbeider. Litt rart med en gang, ja, men jeg likte meg egentlig fra første stund. I 1987 ble jeg fast ansatt som miljøarbeider, og siden har jeg blitt i senteret.

Ser man bort fra sivilarbeidertjenesten, har Jostein Kirkenes vært ansatt i Evangeliesenteret i mer enn 30 år og vært musikkleder meste av tiden. I løpet av disse årene har beboere og ansatte kommet og gått. I 1994 var Jostein Kirkenes med Lise og Ludvig Karlsen til Ukraina og startet opp et Evangeliesenter der. Ukraina er også er et land der det er store problemer og mange alkoholmisbrukere. De siste tre årene i juli måned har Kirkenes huset ca. 20 personer fra senteret i Ukraina, som da deltar på landsstevnet for Evangeliesentrene på Østerbo ved Halden. Kirkenes trives godt i Evangeliesenteret, og årene har gått fort, sier den blide østfoldingen som bor i Ørje, men er opprinnelig er fra Askim.

– Årene med Lise og Ludvig betydde mye for meg. Han har vært med Lise og Ludvig Karlsen til Israel 5 ganger som musikalsk reiseleder, sier Jostein Kirkenes.

Ønsker du å høre frisk sang og musikk i ekte Evangeliesenter-stil så la ikke denne anledningen gå ifra deg. Det blir solgt kaffe og skoleboller i Opsahl Cafe i pausen.

ANNONSE

Olav Nygård

ANNONSE

Advarer mot innbrudd og tyverier

Kjørt til sykehus med smerter i nakke og rygg