Lørdag blir det åpen brannstasjon. (Arkivfoto: Adrian Sellstrøm)
18. september 2019

Inviterer til åpen brannstasjon

I forbindelse med Brannvernuka inviterer brannstasjonene til åpen dag lørdag 21. september.

I Askim, Mysen, Skiptvet, Spydeberg, Rakkestad og Trøgstad loves det aktiviteter, demonstrasjoner og informasjon om brannsikkerhet i hjemmet fra klokka 11 til 14.

– I Askim vil vi i år flytte brannbiler og brannfolk til sentrum og være en del av Bønder i by’n. Bjørnis vil komme på Skiptvet brannstasjon og til Askim sentrum denne dagen, melder Indre Østfold Brann og Redning.

I Marker ble arrangementet flyttet til forrige helg under høstmarkedet i Ørje.

– Det er ikke tilfeldig at Brannvernuka arrangeres om høsten: Da går vi inn i den årstiden der antall boligbranner vanligvis øker. Folk trenger en påminnelse om brannsikkerhet før vi skrur på varme og belysning, tenner levende lys og fyrer i ovnen, opplyser Norsk Brannvernforening, som er medarrangør i samarbeid med DSB, If Skadeforsikring og brannvesen over hele landet.