Synnøve Aanensen. Pressefoto
17. september 2019

Nytt besøk av sangartisten Synnøve Aanensen

Sendt inn av Olav Nygård

Søndag 22. september blir det en litt uvanlig gudstjeneste med nytt besøk av sangartisten Synnøve Aanensen i Filadelfiakirken i Mysen. Denne gang kommer hun til gudstjenesten på formiddagen sammen med Svein-Robert Solberg fra Mission Aviation Fellowship (MAF) som trolig er verdens mest uvanlige flyselskap.

Synnøve Aanensen er som veteran å regne innenfor kristen musikk i Norge. I snart 40 år har hun vært aktiv som artist, og har hele 9 plater og cd-utgivelser bak seg. Hun er ofte å se og høre på de fleste kristne TV-kanalene i Norge. Nå samarbeider hun med MAF og besøker små og store menigheter med sin unike og varme stemme.

I tillegg til stemningsfull sang- og musikk, vil vi rette fokus på verdens mest uvanlige flyselskap MAF. De flyr og lander i ørkenområder, sumper, jungel og på fjell for å hjelpe mennesker i isolasjon, konflikt og katastrofer. Et uvurderlig arbeid som hver dag redder liv til mennesker i spesielt utsatte områder.

I gudstjenesten vil det bli gitt informasjon og tatt opp en kollekt til MAF`s arbeid.

(Sendt inn av Olav Nygård)