Klargjøringen er i gang

Indre24
3 minutter lesetid

(Presseskriv) Mysen Tennisklubb planlegger og prosjekterer en ny rackethall og nye utebaner for tennis med kunstgrus. Det planlegges også for utendørsbaner for padeltennis.

Anlegget er lokalisert i den nyregulerte idrettsparken i Mysen og blir liggende i Smedgata, mellom Eidsberghallen og Family Sports Club, nær eksisterende idrettsanlegg og Måsan aktivitetspark.

Anlegget er i hovedsak finansiert gjennom spillemidler, gaver og sponsorater, og vil stå ferdig i 2020. Blant annet støtter Østfold fylkeskommune satsingen med 1 million kroner. Vedtaket i fylkesutvalget tidligere denne måneden var enstemmig.

(Saken fortsetter under bildet)

Planen er å begynne med de første gravearbeidene rundt 1. august.

Forskjellige brukergrupper
Hallen er tilpasset racketsport med tennis, squash og badminton som basisaktiviteter i første etasje og plass til bordtennis på en stor mesanin i andre etasje. Denne kan også romme lokaler for andre aktiviteter. Det blir blant annet lagt til rette for carpet bowls på mesaninen. Dette er et presisjonsspill med kuler som ligner på boccia. Spillet har blitt populært i Norge, og det spilles både serie og turneringer. Sporten passer godt for aktive pensjonister og funksjonshemmede.

Hallen har universell utforming og er utstyrt med heis. Med fasiliteter som garderober, dusjrom, møterom, samt kiosk/minikjøkken, oppholdsrom og uteterrasse, gir dette muligheter for å møtes til en hyggelig prat, avholde møter og samles på dagtid og kveldstid.

ANNONSE

Mysen Tennisklubb ønsker å tilby aktiviteter til forskjellige brukergrupper – fra barn og unge til eldre og funksjonshemmede, og vi håper at anlegget, både ute og inne, kan bli et positivt bidrag til bedre folkehelse.

Hallen vil være den første i Indre Østfold-regionen i sitt slag, og klubben håper at den nye anlegget kan bli både et sportslig og sosialt samlings- og treffpunkt til glede for lokalbefolkningen!

Fylkeskommunen støtter trøgstingene også
Kulturdepartementet har godkjent Båstad idrettsanlegg sitt skøytehallprosjekt, med et interkommunalt samarbeid mellom Trøgstad kommune og Eidsberg. Skøytehallen i Båstad vil bli det femte av sitt slag i Norge.

Fylkeskommunen støtter prosjektet med 3 millioner kroner. Også her var vedtaket i fylkesutvalget enstemmig.

(Kilde: Mysen Tennisklubb og Østfold fylkeskommune)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.