Andy bruker mye tid på gokart

Indre24
1 minutter lesetid

(Leserinnlegg) På lørdag var det gokartløp på Rudskogen Motorsenter i Rakkestad, der 8 år gamle Andy Authen fra Mysen kom på en andre plass i sin klasse.

Hittil i år har har han to tredje plasser, og en andre plass. Authen kjører gokart i klassen formel Cadetti. Dette er en klasse for de mellom 7-10 år. Til nå har Andy kjørt fem løp i år, dette har resultert i 3. pallplasser.

2 x 3. Plasser og 1 x 2. Plass.

ANNONSE

Andy konkurrerer mot barn fra hele landet, det er ofte 20-30 startende i klassen han kjører. Han bruker mye tid på trening for å bli så god som mulig, det morsomste med gokart syns han er farten og spenningen. Gokarten han kjører har en toppfart på 90km/t.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.