– Det er veldig fint å se dere igjen

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Fredag kveld var det tid for årets artistdugnad i regi av «Hold mitt hjerte» i Askim kulturhus.

Les også: Artistdugnad hjelper unge

Se flere bilder her (ekstern lenke)

– Da er vi i gang igjen. Det er veldig fint å se dere, sa initiativtaker Benny Hanssen til publikum.

Før han sa følgende:

– Barnefattigdom, det er et tema vi gjerne skulle sett ikke var tilstedeværende. Men så er det slik at sånn er det. Det er mange som ikke har det dem trenger. Hvis du er fattig, så er du ulykkelig, det funker ikke sånn. Det er mange fattige som har det bra. Det er hva du gjør det til, var noe av det Hanssen sa.

ANNONSE

(Saken fortsetter under bildet)

Benny Hanssen.

Hans hjertebarn
Benny sitt hjerte banker ekte og ærlig for barn som ikke har det veldig mange andre barn har. For ett år siden fant han ut at hjertebarnet hans (artistdugnaden) trengte flere voksne. Da hadde han arrangert tre slike dugnader mer eller mindre alene.

– Han gikk ut på gata og spurte vi kunne være med og bidra. For mitt vedkommende ble jeg hanket inn i gågata. Han fant fire driftige damer, og sammen har vi dannet foreningen «Hold mitt hjerte», sa styreleder Cathrin Anfinnsen fra scenen, som har med seg Vibecke Vannebo, Benny Hanssen, Margaret Lang Aadalen og Lill Pedersen i styret.

(Saken fortsetter under bildet)

Stone Heart.

Målet er hvert år å samle inn penger og dele ut minimum 50.000 kroner til et prosjekt eller en aktivitet som kommer barn og unge til gode. I år går

Disse deltok i år: Stone Heart, Skuddsikker, Line Jacobsen, Stig Lindell, Kornelia Sletten Haugen, Marit Torhaug Jensen, Azra Nukicic, Ole Halvor Fossum, Jørn Grepperud, Fred Øst, Ødemark og Smalltown Tommy.

I hvitt ser vi Jørn Grepperud.
Skuddsikker.


Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.