Artistdugnad hjelper unge

Adrian Sellstrøm
3 minutter lesetid

Årets artistdugnad i Askim er rett rundt hjørnet. Arrangementet er i regi av «Hold mitt hjerte», en ideell forening som har til oppgave å jobbe for å minske barnefattigdommen i Indre Østfold, Marker og Skiptvet.

Artistdugnaden skal arrangeres i Askim kulturhus fredag 10. mai.

– Som alltid bugner det av spennende, lokale artister. Ikke minst Stone Heart, deltagere i årets Melodi Grand Prix junior, forteller Benny Hanssen i en pressemelding.

– Det blir rett og slett en kortere konsert i hovedsalen i år. En enakter fyllt av sterke kvinner, unge talenter og en og annen veteran. I tillegg byr vi på nachspiel med to band i kafeen på Askim kulturhus etterpå slik at alle kan få med seg kultur i bøtter og spann. Og ikke minst muligheten til å bidra for å hjelpe oss å hjelpe barn og unge som trenger en utstrakt hånd og mye hjertevarme, fortsetter han.

Fortsetter å støtte
I år har de valgt å fortsette støtten til Frelsesarmeen med prosjektet «Sommerferie for alle».

– For fjerde året på rad får 40-60 barn en ferie de ellers ikke har hatt mulighet til. De kommer hjem med store smil og gode ferieminner slik alle barn fortjener, sier Hanssen.

ANNONSE

(Saken fortsetter under bildet)

Styret ser frem til arrangementet. Fra venstre: Vibecke Vannebo, Benny Hanssen, Margaret Lang Aadalen, Cathrin Anfinnsen og Lill Pedersen. (Foto: Privat)

Den andre organisasjonen de har valgt å støtte er «Gode naboer», som jobber med å lage hyggelige og nyttige aktiviteter for lokalsamfunnet for å bidra til å utjevne de sosiale ulikhetene.

– Alle arrangementer er åpne for alle og gratis. Her kan nevnes hagefest for barnefamilier i Askim folkepark og vinterfestival for barnefamilier i Prestenga skipark, avslutter Benny Hanssen.

FAKTA:
«Hold mitt hjerte» ønsker å gjøre en forskjell for mange små som selv ikke har en stemme som når fram. Lokale artister har i tre år stilt opp gratis i en stor artistdugnad i Askim kulturhus, noe som har resultert i rundt 800.000 kroner som går uavkortet til forskjellige prosjekt som jobber med barn i denne målgruppen.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.